Goot lekkage

Goot lekkage

Goot lek?

Is uw goot lek en bent u op zoek naar een goedkope en duurzame oplossing dan hebben wij voor u het perfecte product; Hypertectum ®. Hypertectum ® is een 2 laagse coating die uitstekend uithard en blijvend elastisch is en is daarom uitermate geschikt om uw goot een 2e leven te gunnen. Hypertectum ® wordt aangebracht met een kwast of roller en eventuele scheuren en losliggende lasnaden behandelt u vooraf met onze blijvend flexibele kit; Tectflex ®; het resultaat is een strak en naadloos membraan in uw goot.

Hypertectum ® is eenvoudig zelf aan te brengen zonder tussenkomst van dure apparaten en kent geen moeilijke randafwerkingen of details, ook heeft u geen nieuwe zinken kraal nodig of en andere vorm van afdekkap; ook uw oude afvoer kan gewoon blijven zitten en vormt straks een naadloos onderdeel van uw goot. U bepaalt zelf door middel van een strook tape waar u begint en waar u ophoudt; voor Hypertectum ® maakt het geen verschil. Kijkt u onder downloads voor een stappenplan om eenvoudig zelf uw eigen goot te renoveren.

Daar het werken op hoogte niet geheel van gevaar ontbloot is en u wilt u daarom uw goot laten renoveren door een vakman kunt u eenvoudigweg contact met ons opnemen zodat wij u in contact kunnen brengen met een gecertificeerde verwerker.