Kelder lekkage

Kelder lekkage

Kelders waterdicht maken

Vochtproblemen door lekkage of optrekkend vocht?

Een vochtige of natte kelder als gevolg van lekkage of optrekkend vocht is een probleem waar veel mensen mee te kampen hebben. Doordat dit vertrek vaak gedeeltelijk onder grondwaterniveau ligt, is de blootstelling aan vocht een dagelijkse realiteit voor kelders.

Nadelen van een vochtige of natte kelder of muur

Er zijn heel wat nadelen aan vochtproblemen in een kelder of muur. Een natte kelder zorgt voor een muffe, vochtige lucht en op den duur voor schimmelvorming. Het metsel en voegwerk van uw doorgeslagen muren verslechterd zienderogen. Het is dan ook voor uw comfort en energierekening, om over de gezondheid van u en uw huisgenoten, nog maar te zwijgen, belangrijk om meteen actie te ondernemen.

Kelders en muren waterdicht maken

Om de problemen op te lossen of, misschien nog wel veel verstandiger, om ze te voorkomen, kunt u met onze producten zowel uw kelder als ook uw muren van buiten alsook van binnen af dicht maken. Vooral in een nieuwbouw situatie is het heel zinvol de kelder incl. doorbraken als kelderkoekoeken naadloos af te dichten met bijvoorbeeld onze Duoflex coating. Mocht u een bestaande woning hebben waar zich problemen voordoen en zijn deze niet van buitenaf te behandelen dan hebben wij nu voor uw onze speciale Aquagel.

Aquagel

Aquagel is een gel die u eenvoudig zelf kunt aanbrengen. Het enige dat u nodig heeft is een steenboormachine en een kitspuit. Na het boren van de gaten in de muur kunt u de aquagel zonder hoge druk simpelweg in de boorgaten spuiten. De aquagel verspreid zich door de vochtige muur en vormt zo een ondoordringbare laag die afrekent met vocht.

Met producten van Coating Products maakt u uw kelder hygiënischer en energiezuiniger.